Go Back   Cyber Tech Help Support Forums > Software > Internet / Browsers

Notices

Internet / Browsers Use this board for problem solving and the discussion of Internet and Browser issues

Reply
 
Topic Tools
  #1  
Old December 7th, 2003, 09:31 PM
emileca_bg emileca_bg is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Bulgaria
Age: 34
Posts: 38
Talking view sources

HI....I have a problem when I go to Internet and click on view sources it doesnt work........How can I repair it....PLS HELP
Reply With Quote
  #2  
Old December 7th, 2003, 09:38 PM
Steven.Bentley Steven.Bentley is offline
CTH Subscriber
 
Join Date: Nov 2000
Location: West Yorkshire, UK
Age: 45
Posts: 3,840
Can you tell us a little more about your computer, in particular whether it's on a network, what version of Windows, Internet Explorer etc you're running and which methods of viewing source you've tried (the right click method of the view menu), also whether you're running and popup blockers.
Reply With Quote
  #3  
Old December 7th, 2003, 09:40 PM
emileca_bg emileca_bg is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Bulgaria
Age: 34
Posts: 38
view sources

I try from view-view sources and right click sources....and I have popup blocker........
Reply With Quote
  #4  
Old December 7th, 2003, 09:42 PM
Steven.Bentley Steven.Bentley is offline
CTH Subscriber
 
Join Date: Nov 2000
Location: West Yorkshire, UK
Age: 45
Posts: 3,840
ok try disabling the popup blocker and try again
Reply With Quote
  #5  
Old December 7th, 2003, 10:00 PM
Landon Landon is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Portland Oregon, USA.
Age: 54
Posts: 457
View sources.

I have WinMe and no popup blocker with I.E. ver 6.0.2800.1106 when I click on "View" and then "Source" mine does not do anything either, its lke a dead menu item or something.
Reply With Quote
  #6  
Old December 7th, 2003, 10:04 PM
emileca_bg emileca_bg is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Bulgaria
Age: 34
Posts: 38
view sources

Yea me the same......I have IE version 6.0.2800.1106
Reply With Quote
  #7  
Old December 7th, 2003, 10:13 PM
renegade600's Avatar
renegade600 renegade600 is offline
CTH Subscriber
 
Join Date: Sep 2003
O/S: Linux
Location: Osceola, Ar
Posts: 26,685
try deleting the files in your temporary internet folder.
Reply With Quote
  #8  
Old December 7th, 2003, 10:14 PM
Steven.Bentley Steven.Bentley is offline
CTH Subscriber
 
Join Date: Nov 2000
Location: West Yorkshire, UK
Age: 45
Posts: 3,840
ok I've had a look for some info, it seems it's an issue with the temporary internet files folder filling up, so if you purge this from tools>internet options>general>delete files you should get the view source facility back
Reply With Quote
  #9  
Old December 7th, 2003, 10:14 PM
Steven.Bentley Steven.Bentley is offline
CTH Subscriber
 
Join Date: Nov 2000
Location: West Yorkshire, UK
Age: 45
Posts: 3,840
lol GMTA
Reply With Quote
  #10  
Old December 8th, 2003, 02:54 AM
Landon Landon is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Portland Oregon, USA.
Age: 54
Posts: 457
View sources.

My Temp. Internet Files folder has 68 files that total 72k (72k not 72 megs) and clicking on VIEW and then SOURCE in I.E. still does nothing.
Oh, I guess it did, it stuck the globe and the word "Internet" down in the lower right hand pane of I.E.

My bad <stuck foot in mouth>
Reply With Quote
  #11  
Old December 8th, 2003, 10:55 AM
emileca_bg emileca_bg is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Bulgaria
Age: 34
Posts: 38
Talking Thanks

Thanks now when it's working....
Reply With Quote
  #12  
Old December 9th, 2003, 08:34 PM
Steven.Bentley Steven.Bentley is offline
CTH Subscriber
 
Join Date: Nov 2000
Location: West Yorkshire, UK
Age: 45
Posts: 3,840
ah well a 50% success rate

Landon, I suggest a repair of IE in add/remove programs might be your next move - we covered the spyware angle on your other thread
Reply With Quote
  #13  
Old December 10th, 2003, 07:36 AM
Landon Landon is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Portland Oregon, USA.
Age: 54
Posts: 457
View sources.

REPAIR would be an option except the last time I had to uninstall/reinstall Zone Alarm it wiped out my entire Add/Remove Programs listing. Everything that was in there still works fine, and things I have installed since then have shown up in there.

I know how to get things out of the Registry after they have been uninstalled so I didn't bother with trying to recover the listing.

What exactly is /View/Sources/ supposed to do, all it does on this box is make the blue/green globe and the word "Internet" show up in the lower right hand pane of I.E?
Reply With Quote
  #14  
Old December 10th, 2003, 06:13 PM
Miz's Avatar
Miz Miz is offline
Cyber Tech Help Moderator
 
Join Date: Mar 2003
O/S: Windows 10 Home
Location: Kansas
Age: 78
Posts: 12,129
View Source just lets you see the HTML code of the web page.
Reply With Quote
  #15  
Old December 10th, 2003, 06:16 PM
Landon Landon is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Portland Oregon, USA.
Age: 54
Posts: 457
View sources.

Oh that, I just right click and choose it from the menu it works fine doing it that way.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Topic Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Topics
Topic Topic Starter Forum Replies Last Post
TWAIN Sources. suepip Windows 7 1 December 21st, 2012 09:45 PM
Can't edit sources.list modmidget Linux 4 March 13th, 2009 08:33 PM
Looking for sources for reselling Ebooks SCOBAHCAN The Anything Else Board 0 March 18th, 2008 08:59 PM


All times are GMT +1. The time now is 01:39 AM.