Go Back   Cyber Tech Help Support Forums > Software > Gaming

Notices

Gaming Use this board for problem solving and the discussion of PC & Console Gaming issues

Reply
 
Topic Tools
  #1  
Old May 21st, 2007, 02:34 PM
agithegreat's Avatar
agithegreat agithegreat is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2004
O/S: Windows XP Pro
Location: UK
Posts: 269
Battlefield 2 online...

I just got battlefield 2. Already, im having problems with it. I am not able to connect very well. It does connect to servers, but only 13. All the list of 2000+ my mates are getting, i can only connect to 13...
Does anyone know why. I have a lan based connection, using a router -(safecom SAMR 4114)
I have no firewall and are running windows xp with sp2.

Thanks in advance
Reply With Quote
  #2  
Old May 22nd, 2007, 04:59 AM
l337_GuY's Avatar
l337_GuY l337_GuY is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2006
O/S: Windows XP Pro
Location: New Zealand
Age: 16
Posts: 7,436
Try running your internet without the router inplace, So directly to the internet.
Reply With Quote
  #3  
Old May 22nd, 2007, 11:38 AM
agithegreat's Avatar
agithegreat agithegreat is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2004
O/S: Windows XP Pro
Location: UK
Posts: 269
Just tried it. Directy from modem to computer and no... no more number of servers. It fluctuates between 13 and 16

Thanks
Reply With Quote
  #4  
Old May 23rd, 2007, 08:24 PM
Ebr595 Ebr595 is offline
New Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 24
do you have the latest patch v1.41 ?
if you dont have latest patch you will only see server that are running same version as you,
try removing all the filter then click update server list.
Reply With Quote
  #5  
Old May 23rd, 2007, 08:36 PM
scooter7 scooter7 is offline
New Member
 
Join Date: May 2007
O/S: Linux
Location: Canada
Posts: 4
Quote:
do you have the latest patch v1.41 ?
if you dont have latest patch you will only see server that are running same version as you,
try removing all the filter then click update server list.
Or, you may have some mods (modifications) installed. Those could cause your problem as well.
Reply With Quote
  #6  
Old May 23rd, 2007, 08:38 PM
agithegreat's Avatar
agithegreat agithegreat is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2004
O/S: Windows XP Pro
Location: UK
Posts: 269
Talking

Thanks a lot, V1.41 fixed it now im happy

Cheers
Reply With Quote
  #7  
Old May 23rd, 2007, 08:47 PM
scooter7 scooter7 is offline
New Member
 
Join Date: May 2007
O/S: Linux
Location: Canada
Posts: 4
Glad to hear it!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Topic Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Topics
Topic Topic Starter Forum Replies Last Post
Help, With battlefield 2 honesy Gaming 29 September 28th, 2007 03:10 AM
Can I Run Battlefield 2? Mass Carnage Gaming 4 January 28th, 2007 11:33 PM
No Microphone in Battlefield 2 Tonyone Gaming 0 October 21st, 2006 08:26 PM
Battlefield 2 crashes online only gimpy530 Gaming 12 October 1st, 2006 10:20 PM
Battlefield 2 SystemLord Gaming 12 July 16th, 2006 01:50 AM


All times are GMT +1. The time now is 07:14 PM.