Go Back   Cyber Tech Help Support Forums > Software > Malware Removal

Notices

Malware Removal Discussion about Trojans, viruses, hoaxes, firewalls, spyware, and general Security issues. If you suspect your PC is infected with a virus, trojan or spyware app please include any supporting documentation or logs

Reply
 
Topic Tools
  #1  
Old August 20th, 2004, 08:27 AM
KGrace's Avatar
KGrace KGrace is offline
CTH Subscriber
 
Join Date: Nov 2001
O/S: Windows 7 64-bit
Location: The South
Age: 51
Posts: 493
slow internet loading

I need help, please. The computer I am currently using (my friend's) runs fine now that I have gotten rid of all the viruses and spyware. The problem I am having is that when I click on the "e" to get online, it takes approximately 24 seconds to load the page (I counted). I am using DSL so dial-up is not the problem. This is what I have done so far: Run LSP Fix (nothing wrong there), run CWShredder (no problems), run Spybot, Ad-Aware SE, two different antiviruses (RAVonline and Norton), and I did a free online trojan scan. Oh, and I made sure all updates were current (Windows and Norton). I looked through every post I could find that I thought might relate to my problem. I am at a loss as to what to do. If it will help, I will post the HJT log.

Logfile of HijackThis v1.98.2
Scan saved at 2:23:01 AM, on 8/20/2004
Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe
C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe
C:\WINDOWS\System32\carpserv.exe
C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe
C:\WINDOWS\system32\ZONELABS\vsmon.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE
C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
C:\Safety Files\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://google.com/
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://global.acer.com/
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 5.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.ocx
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O2 - BHO: NAV Helper - {BDF3E430-B101-42AD-A544-FADC6B084872} - C:\Program Files\Norton AntiVirus\NavShExt.dll
O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\System32\msdxm.ocx
O3 - Toolbar: Norton AntiVirus - {42CDD1BF-3FFB-4238-8AD1-7859DF00B1D6} - C:\Program Files\Norton AntiVirus\NavShExt.dll
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [ccApp] "C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [ccRegVfy] "C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccRegVfy.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [Zone Labs Client] "C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [CARPService] carpserv.exe
O12 - Plugin for .spop: C:\Program Files\Internet Explorer\Plugins\NPDocBox.dll
O14 - IERESET.INF: START_PAGE_URL=http://global.acer.com/
O16 - DPF: {2A32B14F-4D29-4EA3-AC54-E9B19F436CE7} (Scanner Class) - http://www.windowsecurity.com/trojanscan/TDECntrl.CAB
O16 - DPF: {6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C} (WUWebControl Class) - http://v5.windowsupdate.microsoft.co...?1092965683437
O16 - DPF: {A3009861-330C-4E10-822B-39D16EC8829D} (CRAVOnline Object) - http://ravantivirus.com/scan/ravonline.cab

She doesn't use Messenger and I have disabled it through "Shoot the Messenger" and removed it from Add/Remove Windows Components. I notice that there is an entry there for msmsgs.exe, though. Any help would be deeply appreciated.

Kelly
Reply With Quote
  #2  
Old August 20th, 2004, 04:39 PM
KGrace's Avatar
KGrace KGrace is offline
CTH Subscriber
 
Join Date: Nov 2001
O/S: Windows 7 64-bit
Location: The South
Age: 51
Posts: 493
I apologize for putting this in the internet forum. I thought that was where it belonged. Thank you for moving it.
K.
Reply With Quote
  #3  
Old August 20th, 2004, 06:15 PM
tb525 tb525 is offline
Malware Removal Team Advisor
 
Join Date: Sep 2002
O/S: Windows 7 32-bit
Posts: 3,151
Hi Kelly,
Try this. Click Start > Settings > Network Connections.
Right click on your connection and choose 'Repair'.
Reply With Quote
  #4  
Old August 20th, 2004, 06:31 PM
KGrace's Avatar
KGrace KGrace is offline
CTH Subscriber
 
Join Date: Nov 2001
O/S: Windows 7 64-bit
Location: The South
Age: 51
Posts: 493
Thanks, Tom. I didn't think of that. However, when I did a repair this is the message that I got:

The following steps of the repair operation failed:
Purging the DNS Resolver Cache

What do I do now? I appreciate your help and so does Meggan.

Kelly
Reply With Quote
  #5  
Old August 20th, 2004, 06:39 PM
KGrace's Avatar
KGrace KGrace is offline
CTH Subscriber
 
Join Date: Nov 2001
O/S: Windows 7 64-bit
Location: The South
Age: 51
Posts: 493
Okay, I went to a command prompt and typed ipconfig /flushdns and it said it was successful, but when I tried to do another repair on the connection I got the same message as before. Any ideas?
Kelly
Reply With Quote
  #6  
Old August 20th, 2004, 06:51 PM
tb525 tb525 is offline
Malware Removal Team Advisor
 
Join Date: Sep 2002
O/S: Windows 7 32-bit
Posts: 3,151
Hi Kelly,
Click Start > Run > type services.msc and click OK.
Scroll down and double click on 'DNS Client'. Start the service.
Try the repair again.
Reply With Quote
  #7  
Old August 20th, 2004, 07:02 PM
KGrace's Avatar
KGrace KGrace is offline
CTH Subscriber
 
Join Date: Nov 2001
O/S: Windows 7 64-bit
Location: The South
Age: 51
Posts: 493
Hi Tom. I went to the services and checked the dns service. It was already started so I stopped it and restarted it. I then rebooted and tried a new repair. I got the same message. Any more ideas? Thanks!
Kelly
Reply With Quote
  #8  
Old August 20th, 2004, 07:47 PM
KGrace's Avatar
KGrace KGrace is offline
CTH Subscriber
 
Join Date: Nov 2001
O/S: Windows 7 64-bit
Location: The South
Age: 51
Posts: 493
Anyone?
Reply With Quote
  #9  
Old August 21st, 2004, 08:28 PM
KGrace's Avatar
KGrace KGrace is offline
CTH Subscriber
 
Join Date: Nov 2001
O/S: Windows 7 64-bit
Location: The South
Age: 51
Posts: 493
Nevermind. I got frustrated and formatted and reinstalled. Everything is workig fine now. Thanks for your help.
Kelly
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Topic Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Topics
Topic Topic Starter Forum Replies Last Post
Internet Loading Really Slow TIMEZONEC Malware Removal 7 July 17th, 2010 01:09 AM
Laptop loading slow internet running slow ira82 Windows XP 11 April 3rd, 2010 04:09 AM
Slow loading on internet niotic Internet / Browsers 12 April 21st, 2009 02:51 AM
Slow loading on internet niotic Windows XP 5 April 13th, 2009 07:48 PM
Internet pages loading slow arejayare Malware Removal 2 March 15th, 2006 03:22 PM


All times are GMT +1. The time now is 09:26 PM.