Go Back   Cyber Tech Help Support Forums > Operating Systems > Windows 7

Notices

Reply
 
Topic Tools
  #1  
Old May 27th, 2013, 03:08 PM
da_moma's Avatar
da_moma da_moma is offline
CTH Subscriber
 
Join Date: Feb 2004
Location: USA
Posts: 265
Shadow copy errors

Hi Guys I need some help or info if you do not mind.

My mother board went belly up so I went to the flea market bought a new used system...

Hubby took my IDE and SATA drives from my old system put in the new one.

Computer powers on , can see all drives but boots into the c drive windows 7 the man had it set too.

I can not use any of my programs on my old c drive it throws up shadow copy errors. my old drive is also windows 7

Any way I can fix this short of taking weeks to reinstall my programs?

Thanks for any help

Ellen
Reply With Quote


  #2  
Old May 27th, 2013, 07:30 PM
da_moma's Avatar
da_moma da_moma is offline
CTH Subscriber
 
Join Date: Feb 2004
Location: USA
Posts: 265
Solved
Reply With Quote
  #3  
Old May 27th, 2013, 07:32 PM
IPR512 IPR512 is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2006
O/S: Windows 10 Pro
Location: Tampa Bay area of Florida
Posts: 2,384
Just saw this, what did you do to fix the problem?
Reply With Quote
  #4  
Old May 28th, 2013, 01:42 PM
Digerati Digerati is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Nebraska, USA
Posts: 2,532
Quote:
Originally Posted by da_moma View Post
Solved
Quote:
Originally Posted by IPR512
Just saw this, what did you do to fix the problem?
Agreed. Forums are place of sharing and learning. Saying simply, "Solved" does not share your experiences and provides no one any opportunity to learn.

What was the problem and how did you fix it?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Topic Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT +1. The time now is 06:25 PM.