Go Back   Cyber Tech Help Support Forums > Operating Systems > Windows Vista

Notices

Reply
 
Topic Tools
  #1  
Old March 19th, 2009, 02:06 PM
BarryS BarryS is offline
Member
 
Join Date: May 2005
O/S: Windows 7 32-bit
Location: Shropshire;UK
Posts: 52
"Sticky Graphics"

My computer seems to have slowed slightly and the graphics instead of being smooth seem to have a slight delay i.e. while I am typing this, and be 'shuddering' when opening a new page.

Sorry for the whacky description, but does anyone have any suggestions what could have caused this?

The problem (co-incidentally) seemed to occur at a similar time to installing a new Epson printer and windows doing an update. However, following a system restore which resstored the computer to before these events, there seems no change

I'm running Vista Home Premium and have checked for viruses and malware.
Reply With Quote


  #2  
Old March 19th, 2009, 11:41 PM
AnnMarie's Avatar
AnnMarie AnnMarie is offline
CTH Subscriber
 
Join Date: Oct 2001
O/S: Windows Vista 32-bit
Location: New Zealand
Posts: 59,812
Hi Barry, if the slowdown only happens when you are online, check with your ISP first and make sure that the problem is not at their end.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Topic Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT +1. The time now is 11:09 PM.