Go Back   Cyber Tech Help Support Forums > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: cod500
Forum: Windows XP September 19th, 2010, 01:55 AM
Replies: 0
Views: 784
Posted By cod500
Can't hear mic.

I was trying to record audio and plugged a mic into the jack but I can not hear any sound. If I open sound recorder and blow i can see the volume waves move but I hear nothing. I have tried...
Forum: Windows XP September 18th, 2010, 04:21 PM
Replies: 3
Views: 577
Posted By cod500
Thanks a lot for the explanation. This is...

Thanks a lot for the explanation. This is actually my laptop with XP. I have a desktop with 7 that was upgraded from vista. I prefer XP over vista and 7. It was just more user friendly and everything...
Forum: Windows XP September 18th, 2010, 03:37 PM
Replies: 3
Views: 577
Posted By cod500
Do I need all of Framework?

This may be a stupid question but I just don't know. After Windows updates I look and see .net framework, 1, 2, 3, 3.5. and 4. Do I need them all or can I delete any? They take up a lot of space....
Forum: Windows XP September 2nd, 2010, 08:05 PM
Replies: 1
Views: 619
Posted By cod500
video card driver help

Does anyone know where i can get an updated driver for a dell inspiron 515o geforce fx go5200 video card? My display settings are stuck at 1024x768. I know the screen supports higher resolution and...
Forum: Windows XP August 24th, 2010, 05:52 PM
Replies: 1
Views: 677
Posted By cod500
XP keeps crashing

I recently got a used computer and i freshly reinstalled xp. I noticed that sometimes it would just stop opening programs. I would click on a program and it would show the hour glass and then not do...
Forum: Windows XP August 24th, 2010, 09:44 AM
Replies: 1
Views: 697
Posted By cod500
Lose internet when install service pack 2

I just got this new laptop and i have to so all the updates. The internet is working fine until i download service pack 2. It says the local area network is connected and even shows the icon. But...
Forum: Windows XP August 24th, 2010, 01:05 AM
Replies: 1
Views: 693
Posted By cod500
Ad Hoc connections is showing connected but not receiving

I set up an ad hoc connection that I thought was working because the client computer said connected. Even though it is connected when i try to browse the net all the pages just say page can not load,...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump

All times are GMT +1. The time now is 08:31 PM.