Go Back   Cyber Tech Help Support Forums > Hardware > Networking

Notices

Reply
 
Topic Tools
  #1  
Old August 9th, 2016, 06:14 PM
chucksimms chucksimms is offline
New Member
 
Join Date: Jun 2012
O/S: MacOS
Location: Yorkton, SK Canada
Posts: 2
WIN 7/8/10 Won't Recognize XP in Network

We run a shared computer completely for storing and sharing files between staff and stations. It has worked incredibly well until yesterday when all our WIN 7/8/10 machines stopped being able to access it. It says "Incorrect Password". I know it is the right password. It has always worked and STILL works on our XP machines. It isn't an issue with the computer, it is an issue with these newer stations that for some reason won't even recognize the XP machines in the NETWORK. Tried different user/login info but it has always worked this way and continues to work on other machines.

Need some help.
Reply With Quote


  #2  
Old August 9th, 2016, 10:32 PM
z1p's Avatar
z1p z1p is offline
Cyber Tech Help Moderator
 
Join Date: Oct 2004
O/S: Windows Vista 64-bit
Location: Massachusetts
Posts: 6,668
Could be lots of reasons. The place to start is looking at what has recently changed.

Have there been any network infrastructure changes?

Do you windows update set to auto or recently applied updates?

Was security software recentlt updayed or changed?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Topic Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT +1. The time now is 10:07 AM.