Go Back   Cyber Tech Help Support Forums > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 20 of 224
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: capt k
Forum: Networking October 9th, 2012, 05:08 PM
Replies: 7
Views: 1,942
Posted By capt k
master splinter Just curious as to why you...

master splinter

Just curious as to why you asked for these logs if you are not going to respond further?
Forum: Hardware October 7th, 2012, 09:39 AM
Replies: 1
Views: 499
Posted By capt k
Im no expert so take this as generic advice: ...

Im no expert so take this as generic advice:
but to further eliminate , why not swap the monitors cables over, or just run the "faulty" monitor on its own. if it runs without "blacking out " then...
Forum: Networking October 4th, 2012, 11:03 AM
Replies: 7
Views: 1,942
Posted By capt k
Just hooked the wifes Ipad up to the...

Just hooked the wifes Ipad up to the modem{wireless}and getting 36.8Mbps.

yet im still only getting 4-12 mbps hardwired.on 3 diferent computers
Forum: Networking October 4th, 2012, 05:17 AM
Replies: 7
Views: 1,942
Posted By capt k
And the Autorun log: ...

And the Autorun log:
"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run" "" "" ""
+ "MSC" "Microsoft Security Client User Interface" "Microsoft Corporation" "c:\program...
Forum: Networking October 4th, 2012, 05:12 AM
Replies: 7
Views: 1,942
Posted By capt k
Thanks for the reply Mastersplinter. hers...

Thanks for the reply Mastersplinter.

hers the Minitoolbox file.

MiniToolBox by Farbar Version: 23-07-2012
Ran by Gary (administrator) on 04-10-2012 at 14:09:53
Microsoft® Windows Vista™...
Forum: Networking October 3rd, 2012, 05:29 AM
Replies: 7
Views: 1,942
Posted By capt k
Slow internet

weird problem.
have 3 computers all running Vista, all upto date SP2 etc, i cant get any of them to get anything like the 100mbps D/L that im paying for.
My son can get 33mbps using his phone...
Forum: Windows NT, 2000, 2003, 2008, 2012 January 8th, 2010, 04:17 AM
Replies: 2
Views: 794
Posted By capt k
NOt being funny here... but have ya tried ..CTRL+...

NOt being funny here... but have ya tried ..CTRL+ Mousewheel
Forum: Internet / Browsers January 7th, 2010, 11:36 AM
Replies: 2
Views: 1,158
Posted By capt k
Glad ya got it fixed.. For future...

Glad ya got it fixed..
For future reference..HOW did you manage to fix it?
Forum: Internet / Browsers January 7th, 2010, 11:32 AM
Replies: 4
Views: 1,021
Posted By capt k
Sorry for the late reply degsy. Problem...

Sorry for the late reply degsy.

Problem appears to be solved/{well the connection loss issue}

FINALLY, after god knows how many phonecalls and emails to Telstra, managed to get a Level3...
Forum: Internet / Browsers December 28th, 2009, 06:13 PM
Replies: 4
Views: 1,021
Posted By capt k
Thanks for the reply degsy.. i should have put...

Thanks for the reply degsy..
i should have put in the OP that its not only THIS computer thats affected, its also any computer thats connected to the modem..we have 3comps , ive checked on the...
Forum: Internet / Browsers December 28th, 2009, 12:36 PM
Replies: 3
Views: 702
Posted By capt k
Im no expert...but isnt IE all part and parcel of...

Im no expert...but isnt IE all part and parcel of ANY Microsoft OS?? if so you will have IE on your computer somewhere.
Forum: Internet / Browsers December 28th, 2009, 08:35 AM
Replies: 4
Views: 1,021
Posted By capt k
How is this possible??

Brief history.
Been having LOADS of problems with my internet connection..{Cable}.
Problem is, i CONSTANTLY have loss of connection .
Had the ISP technicians out on 7 occasions,each and every...
Forum: Gaming May 3rd, 2009, 04:12 AM
Replies: 12
Views: 3,248
Posted By capt k
123456. sorry took so long to reply... ...

123456.

sorry took so long to reply...

but yes i have all those folders and files..

i have updated xfire and the problem still persists..

its not a MAJOR issue..just a pain really.. but i...
Forum: Gaming March 15th, 2009, 05:28 AM
Replies: 12
Views: 3,248
Posted By capt k
Yes still having the same Problem 123456.. ...

Yes still having the same Problem 123456..

Also cant run it from xfire.. i HAVE to load the game via the discc.{if that makes sense}
Forum: Hardware March 14th, 2009, 07:34 AM
Replies: 1
Views: 596
Posted By capt k
Microphone problem (moved from Vista)

Hello all, wondering if anyone can help me ?

I have vista 64 and i recently bought a new headset but the computer doesnt recognise the mic..{logitech headset}

i had a usb connection headset...
Forum: Windows Vista February 11th, 2009, 03:14 AM
Replies: 3
Views: 1,324
Posted By capt k
Im not sure about norton {but in my humble...

Im not sure about norton {but in my humble opinion, theres better off out there} but i had the same problem with my printer.. a fuji xerox 203a..
Fujis own website was no help, but i did find a...
Forum: Gaming February 11th, 2009, 02:42 AM
Replies: 12
Views: 3,248
Posted By capt k
Just to add a bit more info/further to annmaries...

Just to add a bit more info/further to annmaries reply i only have an onboard sound .

ati radeon 3870 1gb grahics card
Gigabyte s series GA-EP45-DSP mother board
8 gig platinum ram
intel...
Forum: Gaming February 11th, 2009, 02:36 AM
Replies: 12
Views: 3,248
Posted By capt k
Greatly appreciate your help :)

Greatly appreciate your help :)
Forum: Gaming February 11th, 2009, 12:02 AM
Replies: 12
Views: 3,248
Posted By capt k
HIya. hhmmm.. the search function doesnt...

HIya.

hhmmm.. the search function doesnt show it as being there, yet the icon is in the games section..

so basically the search is telling me its not installed.. but if that was the case,...
Forum: Gaming February 10th, 2009, 11:26 PM
Replies: 12
Views: 3,248
Posted By capt k
Hiya Annmarie, its been a long time since ive...

Hiya Annmarie, its been a long time since ive needed to bug you for help..and as always appreciate your help :)

i dont have that option, if i right click i get the following options

Play...
Showing results 1 to 20 of 224

 
Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 10:05 PM.