Go Back   Cyber Tech Help Support Forums > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 20 of 28
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: ellis48p
Forum: Windows 8 April 14th, 2017, 03:31 PM
Replies: 3
Views: 4,334
Posted By ellis48p
Sorted, thank you very much, greatly appreciated.

Sorted, thank you very much, greatly appreciated.
Forum: Windows 8 April 13th, 2017, 05:11 PM
Replies: 3
Views: 4,334
Posted By ellis48p
16-Bit applications

I am trying to enable 16-Bit applications in windows 8.1 32-Bit but it just opens a window referring to Fondue.exe.
Does this mean I have to go to command prompt and use Fondue to enable the...
Forum: Hardware November 16th, 2011, 12:07 PM
Replies: 7
Views: 3,319
Posted By ellis48p
Hi Jintan, First of all apologies for the slow...

Hi Jintan,
First of all apologies for the slow response due to workload.
Yes had to remove the keyboard and also the touch pad as the WiFi card is almost directly underneath the pad. One screw and...
Forum: Hardware November 6th, 2011, 06:39 PM
Replies: 7
Views: 3,319
Posted By ellis48p
Hi Murf, Thanks for your help. Disabled WLAN in...

Hi Murf,
Thanks for your help. Disabled WLAN in BIOS and problem went away. Followed the link you gave but on reading found that it was a bit deep for me. Had a cannibalised T42 with internal wifi...
Forum: Hardware November 3rd, 2011, 11:35 PM
Replies: 7
Views: 3,319
Posted By ellis48p
Ibm thinkpad boot error.

IBM Thinkpad T42 laptop running Windows XP Pro.
On booting the IBM logo appears for a few seconds followed by 2 short bleeps and the message:-
ERROR 1802: Unauthorized network card is plugged in -...
Forum: Hardware December 9th, 2009, 01:50 AM
Replies: 1
Views: 490
Posted By ellis48p
Question No Boot-Blank screen.

Toshiba SPA10 PSA15E-09JQ9-EN laptop running Windows XP Pro with Service Pack 3 will not boot, power light on, dvd drive light on (on laptop not on drive itself) but no disc in drive and drive will...
Forum: Hardware April 9th, 2005, 11:03 AM
Replies: 3
Views: 706
Posted By ellis48p
Turned out to be the mobo. Bought new pc.

Turned out to be the mobo. Bought new pc.
Forum: Hardware March 26th, 2005, 12:03 PM
Replies: 3
Views: 706
Posted By ellis48p
No recent error messages, no new installs, all...

No recent error messages, no new installs, all cables appear to be ok. Motherboard is a PCChips M810 with AMD Duron 1300MHz CPU, 640Mb RAM and onboard video, running Windows 98SE.
Thanks for your...
Forum: Hardware March 26th, 2005, 12:46 AM
Replies: 3
Views: 706
Posted By ellis48p
No Signal.

Switch pc on, monitor displays 'No Signal'. Pc sounds like its searching drives to boot up but nothing happens. Leave switched on for a few minutes, switch off on power button, switch back on and pc...
Forum: Windows 98 January 27th, 2005, 09:48 PM
Replies: 4
Views: 510
Posted By ellis48p
No I havn't done that but will do and get back to...

No I havn't done that but will do and get back to you. Cheers Kenny.
Forum: Windows 98 January 27th, 2005, 09:42 PM
Replies: 4
Views: 510
Posted By ellis48p
Put old mouse back on, reboot and works fine....

Put old mouse back on, reboot and works fine. Thanks for advice Bad Dawg will get back to you.
Forum: Windows 98 January 25th, 2005, 11:50 PM
Replies: 4
Views: 510
Posted By ellis48p
New mouse ?

My daughters pc is running windows 98. Her old mouse is playing up so new one required. Have tried four different ones but windows will not recognise any of them. Even when I manage to get software...
Forum: Internet / Browsers October 6th, 2004, 03:34 PM
Replies: 7
Views: 903
Posted By ellis48p
Don't know why but the links are working again...

Don't know why but the links are working again now. Think I will dump hotmail cos its getting to be a pain.

Thankyou all for your help and suggestions.
Forum: Internet / Browsers October 4th, 2004, 03:51 PM
Replies: 7
Views: 903
Posted By ellis48p
Yes I am using Hotmail. It happens as soon as I...

Yes I am using Hotmail. It happens as soon as I check my email. Cookies are enabled.

Pressing the control key while clicking the link makes no difference and pressing the shift key while clicking...
Forum: Internet / Browsers October 3rd, 2004, 02:54 PM
Replies: 7
Views: 903
Posted By ellis48p
Links in Hotmail !

When using links contained in email the IE window opens and displays the following message:-

' Your email message has been idle and this link has become inactive. To access the link, Close this...
Forum: Hardware September 18th, 2004, 08:56 PM
Replies: 1
Views: 475
Posted By ellis48p
Had the same problem a few months ago. Turned out...

Had the same problem a few months ago. Turned out to be the modem, fitted a new one and problem solved.
Forum: Applications September 11th, 2004, 12:40 PM
Replies: 5
Views: 1,250
Posted By ellis48p
Talking Sorry. Meant to post this reply ages ago but...

Sorry. Meant to post this reply ages ago but forgot.

Found that my CD ROM drive was faulty, replaced it with a new one and prog loaded ok.
Forum: Windows 98 September 11th, 2004, 12:32 PM
Replies: 8
Views: 1,635
Posted By ellis48p
Thanks again for your help and advise. If I do go...

Thanks again for your help and advise. If I do go for a BIOS update I will certainly let you know how I get on with defragging after the update.
Forum: Windows 98 September 9th, 2004, 11:08 PM
Replies: 8
Views: 1,635
Posted By ellis48p
Native defrag still wont work but I will manage...

Native defrag still wont work but I will manage with Norton for now cos it works fine. I'm told that it could be my BIOS not good enough to run my bigger hard drive. I already run Adaware and Spybot....
Forum: Windows 98 August 30th, 2004, 11:16 AM
Replies: 8
Views: 1,635
Posted By ellis48p
Thanks for the help. Have got round the problem...

Thanks for the help. Have got round the problem this time by installing Norton System Works, the defrag application in Norton worked fine.

Will certainly try your suggestions out the next time and...
Showing results 1 to 20 of 28

 
Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 07:00 AM.