Go Back   Cyber Tech Help Support Forums > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 20 of 86
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: telanor
Forum: Windows 7 April 13th, 2014, 12:39 AM
Replies: 5
Views: 2,373
Posted By telanor
I went to go test your suggestion and before I...

I went to go test your suggestion and before I even did anything, it apparently started working again. I'm not really sure what changed. Hopefully it doesn't break again. Thanks for the help.
Forum: Windows 7 April 12th, 2014, 09:39 PM
Replies: 5
Views: 2,373
Posted By telanor
I already deleted all the cookies when I was...

I already deleted all the cookies when I was doing the clean reinstall. I followed this guide: http://forums.adobe.com/thread/928315.

Anyway I tried that, still muted on restart.
Forum: Windows 7 April 12th, 2014, 08:14 PM
Replies: 5
Views: 2,373
Posted By telanor
Flash player always muted

The other day I muted flash player from the system volume mixer and ever since then, every time I restart my browser, flash is muted. I have to open the volume mixer and unmute it every time. And...
Forum: Networking June 11th, 2011, 01:44 AM
Replies: 12
Views: 2,417
Posted By telanor
Since you guys were saying it was a problem with...

Since you guys were saying it was a problem with the metric, I tried changing the interface metric to 1 in the advanced settings page and that seems to have fixed it. Thanks for the help guys.
Forum: Networking June 10th, 2011, 11:23 PM
Replies: 12
Views: 2,417
Posted By telanor
Yes I can ping the gateway when the static IP is...

Yes I can ping the gateway when the static IP is set. And setting the static IP to the same as the DHCP given one still doesn't work. The PC I'm working on is not the laptop.

Just to explain my...
Forum: Networking June 10th, 2011, 08:36 PM
Replies: 12
Views: 2,417
Posted By telanor
Here ya go: Windows IP Configuration ...

Here ya go:



Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : Antec
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP Routing...
Forum: Networking June 10th, 2011, 01:54 AM
Replies: 12
Views: 2,417
Posted By telanor
Heres the full output from ipconfig ...

Heres the full output from ipconfig



Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : Antec
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . :...
Forum: Networking June 9th, 2011, 08:23 PM
Replies: 12
Views: 2,417
Posted By telanor
I went to set up the static IP again today and...

I went to set up the static IP again today and for some reason it worked. Then I turned on my laptop and it stopped working. So I decided to try pulling out the cable connecting my desktop and...
Forum: Networking June 8th, 2011, 09:33 PM
Replies: 12
Views: 2,417
Posted By telanor
No internet with static IP

I just installed windows 7 and I'm trying to set a static IP for this computer but whenever I do, I lose internet access. I've tried disabling/enabling the adapter and restarting after the changes. ...
Forum: Windows Vista January 14th, 2011, 04:19 AM
Replies: 3
Views: 1,880
Posted By telanor
I ran the extended test overnight on my OS drive...

I ran the extended test overnight on my OS drive and it passed. Does anyone have any ideas on what else this could be caused by?

Edit:
There's something else I should mention. Whenever the...
Forum: Windows Vista January 13th, 2011, 01:42 AM
Replies: 3
Views: 1,880
Posted By telanor
I installed the Western Digital diagnostic and...

I installed the Western Digital diagnostic and ran the basic test on all 3 drives and they all passed. I'll probably run the extended test later when I have time.

Also, some icons in my tasktray...
Forum: Windows Vista January 12th, 2011, 02:29 AM
Replies: 3
Views: 1,880
Posted By telanor
Windows Explorer Slow/Hangs

I've been having problems with windows explorer hanging for a few seconds or just being slow recently. For example, I'll go type something into the start menu search bar, and after I type the first...
Forum: Windows Vista September 26th, 2010, 06:36 AM
Replies: 16
Views: 29,330
Posted By telanor
That's alright, I don't use IE anyway, I only...

That's alright, I don't use IE anyway, I only installed the beta to check it out.
Forum: Windows Vista September 26th, 2010, 05:25 AM
Replies: 16
Views: 29,330
Posted By telanor
Uninstalled and its working again. I would never...

Uninstalled and its working again. I would never have thought IE9 was the cause. Thanks for finding that out.
Forum: Windows Vista September 26th, 2010, 05:00 AM
Replies: 16
Views: 29,330
Posted By telanor
Interesting. I just installed IE9 beta. I'll go...

Interesting. I just installed IE9 beta. I'll go uninstall it and see if this helps.
Forum: Windows Vista September 25th, 2010, 10:26 PM
Replies: 16
Views: 29,330
Posted By telanor
It happens to anything that is a shortcut,...

It happens to anything that is a shortcut, regardless of where it is. Basically anything that has "Open File Location" doesn't work.
Forum: Windows Vista September 25th, 2010, 10:08 PM
Replies: 16
Views: 29,330
Posted By telanor
I assume you meant to put the /s after the },...

I assume you meant to put the /s after the }, since it gave me an error otherwise. Heres the output


HKEY_CLASSES_ROOT\Wow6432Node\CLSID\{37ea3a21-7493-4208-a011-7f9ea79ce9f5}
(Default) ...
Forum: Windows Vista September 25th, 2010, 07:19 PM
Replies: 16
Views: 29,330
Posted By telanor
Here are the contents of results.txt: ...

Here are the contents of results.txt:

Querying HKCR\CLSID\{37ea3a21-7493-4208-a011-7f9ea79ce9f5}

HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{37ea3a21-7493-4208-a011-7f9ea79ce9f5}
(Default) REG_SZ ...
Forum: Windows Vista September 25th, 2010, 06:10 AM
Replies: 16
Views: 29,330
Posted By telanor
Open File Location doesn't work

For some reason the "Open File Location" command on shortcuts has stopped working for me. When I click it, nothing happens. No window opens, no error shows up, nothing. I tried running sfc...
Forum: Hardware February 21st, 2009, 02:58 AM
Replies: 8
Views: 816
Posted By telanor
I did some more searching around earlier today...

I did some more searching around earlier today and found someone else who had the same laptop and was trying to transfer data from the hard drive. He had called HP and they said they use proprietary...
Showing results 1 to 20 of 86

 
Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 12:28 AM.