Cyber Tech Help Support Forums

Cyber Tech Help Support Forums (https://www.cybertechhelp.com/forums/index.php)
-   Comments & Suggestions (https://www.cybertechhelp.com/forums/forumdisplay.php?f=22)
-   -   'Contact Us' is failing (https://www.cybertechhelp.com/forums/showthread.php?t=233984)

JIMSCBX January 14th, 2020 02:13 AM

'Contact Us' is failing
 
This may not be the place but the 'Contact Us' section is not working. After you bring up the window and enter the message, there is a line at the bottom instructing you to complete a line with two words shown.
There is NO line and NO WORDS presented to enter. It is totally blank under the instruction line.
If you press 'Submit', you get an error message (in red) that you did not enter the two words required. The message also misspells the word 'fill' with 'feel'.
I cannot be the first person to have the problem but I may be the first one to create a NEW ID to get to a forum where I can point out the problem with 'Contact Us'
I'll bet no one has wondered why no one has presented a 'Contact Us' message for a long time.

zipulrich January 14th, 2020 02:24 AM

Thanks, I'll look into it.

In the meantime, how can we help you?

JIMSCBX January 14th, 2020 02:36 AM

I went around so many times with the problem, I forgot why I wanted to go there in the first place. Duh.

The Dude January 16th, 2020 10:22 AM

Here is the default contact us link,you might be able to get a message to him this way :) (I always send it this way (And on most VBB sites))

www.cybertechhelp.com/forums/sendmessage.php


Good luck my friend - Welcome ashore :)


All times are GMT +1. The time now is 10:17 AM.

Copyright © Cyber Tech Help. All rights reserved. All other trademarks are the property of their respective owners.